Webdesign

Refreshed Webdesign

Websites maken voor de lokale ondernemer. Dat doe ik het liefst. Ik denk graag met je mee in het hele proces en adviseer ook hierin. Bij het maken van een website komt heel wat kijken. Je zult goed na moeten denken over je diensten. En hoe deze te laten zien aan jouw doelgroep. In een gratis kennismakingsgesprek bespreek ik graag de mogelijkgheden voor het maken van jouw website.
Wat kun je verwachten als je met met mij aan de slag gaat;

 

Stap 1: Kennismaking

Ik kom graag bij je langs om de sfeer te proeven. Vaak  is dit voor beide kanten fijn om te zien met wie je te maken hebt.

R

Stap 2: Inhoud

Wat wil je kwijt? Wie zijn je klanten? Wil je zelf een bijdrage leveren aan de website? Heb je content (afbeeldingen, teksten, enz)?

R

Stap 3: Ontwerp

Nu we weten wat we ongeveer willen, ga ik op zoek naar een passend ontwerp. Ik werk met thema’s als basis. Er is erg veel keuze in ontwerpen. Uit ervaring weet ik dat dit prettig werkt.

R

Stap 4: Ontwikkelen website

De inhoud is duidelijk en het ontwerp ook. Tijd om echt aan de slag ta gaan met jouw website. Tussentijds kan ik je de vorderingen laten zien en geef ik aan wat jij nog aan input moet geven.

R

Stap 5: Online die website

Uiteraard in overleg gaat de website online. De laatste puntjes nog op de ‘i’ en jouw nieuwe website is geboren.

R

Stap 6: Website onderhoud

Wil je zelf nieuwe berichten plaatsen of een afbeelding aanpassen? Dat kan natuurlijk. Ik leg het je allemaal uit. Liever dit laten doen? Okok dat ik ik voor je uitvoeren.

Webdesign voor jouw bedrijf

 • Mobielvriendelijk (responsive)
 • UGoogle vriendelijk
 • Wordpress
 • lIn jouw eigen huistijl
 • Eenvoudig zelf te beheren
 • bNieuwspagina of blog
 • Sliders en fotogalerij
 • iContactformulieren
 • Sociale media koppelingen
 • Webshop integratie
 • Lnog veel meer mogelijkheden

10+

jaar ervaring

50+

blije klanten

700+

geen zonlicht

Lekker visueel en gebruiksvriendelijk

Ik maak mijn websites met het WordPress CMS in combinatie met het Divi thema. Het grote voordeel hiervan is, dat het lekker visueel is en makkelijk te gebruiken. Hierdoor kun je zelf je website onderhouden. Even snel een andere foto plaatsen of een blog toevoegen. Een fluitje van een cent.

Mocht je dit willen uitbesteden, dan kan dat ook. Ik bied namelijk dit aan in de vorm van een Onderhoudsstrippenkaart. Je ‘koopt’ vooraf een aantal uren van mijn tijd. Hoe meer uren, hoe lager het tarief.

Door met mij in gesprek te gaan, kan ik je helpen om te bepalen wat voor jou werkt en wat niet.

Marjolein Berthou
Marjolein Berthou
Een sympathieke, meedenkende websitebouwer die goed bereikbaar en altijd tot contact bereid is. Fijn om mee samen te werken!
Cynthia van den Berg
Cynthia van den Berg
Het is enorm fijn om met Jacco samen te werken. Hij heeft alleen eerder een site voor mij gemaakt, maar door groei was er een nieuwe frisse site nodig. Samen hebben we nieuwe frisse kleuren bedacht en is de site weer prachtig geworden!
Martijn Poort Topfit Fysiotherapie
Martijn Poort Topfit Fysiotherapie
Onlangs heeft Refreshed een prachtige en professionele website ontwikkeld voor ons gezondheidscentrum Salem in Ermelo. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
Gerrie Bos
Gerrie Bos
Er staat een dijk van een website waar ik niet anders dan complimenten voor krijg. "Je kunt wel zien dat daar een professional mee bezig is geweest." Precies de uitstraling die ik zocht. Bedankt Jacco voor je fijne en vlotte samenwerking. Van harte aanbevolen!
Salma Okhuijzen
Salma Okhuijzen
Jacco van Refreshed beveel ik zeker aan! Hij neemt de tijd, is duidelijk, en zijn werk WERKT. Heel fijn!
Timon van der Vlies
Timon van der Vlies
Top, vriendelijk, met aandacht en professioneel geholpen door Jacco! Veel positieve reactie gehad op mijn website! Echte aanrader dus. Mvrgr. T.
Tabitha Poolen
Tabitha Poolen
Verschillende keren heb ik al samengewerkt met Jacco en elke keer naar volle tevredenheid. Jacco zet de klant altijd voorop en gebruikt de nieuwste online marketingtechnieken. Bij Jacco kun je terecht voor hoge online vindbaarheid!
Wilco van Beek
Wilco van Beek
Ik ben erg tevreden met de diensten die Jacco heeft geleverd. Vooral het persoonlijke contact vond erg goed.
Camping Marbacka
Camping Marbacka
Ik ben ontzettend bij met Jacco van Refreshed. Hij heeft maar een half woord nodig en snapt dan wat ik wil! Hij heeft mijn website gebouwd inclusief de mogelijkheid om reserveringen te plaatsen via de site. Regelmatig moeten er pagina's worden toegevoegd of foto's gewijzigd en dit doet hij dan zo snel! Een aantal zaken heb ik bij hem neergelegd om dit zo goed mogelijk weer te geven en hij voelt goed aan waar je naar toe wil, wat voor uitstraling je dan zoekt. Ook fijn dat gewoon alles op afstand kan, de site is namelijk gebouwd in corona tijd en ook het onderhoud doe je dan automatisch zonder elkaar te ontmoeten. Dus ook al hebben we elkaar nooit gezien, hij voelt alles goed aan!
Chantal van Sprekenderwijs Logopediepraktijk
Chantal van Sprekenderwijs Logopediepraktijk
Het contact was snel gelegd en onze wensen voor de nieuwe website uitvoerig besproken. De eerste opzet was voor 99% perfect. De laatste puntjes op de i heeft ons een mooie en toegankelijke website opgeleverd. Onze ideeen heeft Jacco werkelijkheid gemaakt en met zijn input is de samenwerking een supermatch geworden. Absolute aanrader!

Zullen we kennismaken?

En krijg vrijblijvend waardevol online marketing advies

Ik werk met Wordpress en mijn websites zijn:

R

Eenvoudig zelf te beheren

R

Uiteraard mobielvriendelijk

R

Prettig voor Google

R

Flexibel