Webdesign

Refreshed Webdesign

Websites maken voor de lokale ondernemer. Dat doe ik het liefst. Ik denk graag met je mee in het hele proces en adviseer ook hierin. Bij het maken van een website komt heel wat kijken. Je zult goed na moeten denken over je diensten. En hoe deze te laten zien aan jouw doelgroep. In een gratis kennismakingsgesprek bespreek ik graag de mogelijkgheden voor het maken van jouw website.
Wat kun je verwachten als je met met mij aan de slag gaat;

 

Stap 1: Kennismaking

Ik kom graag bij je langs om de sfeer te proeven. Vaak  is dit voor beide kanten fijn om te zien met wie je te maken hebt.

R

Stap 2: Inhoud

Wat wil je kwijt? Wie zijn je klanten? Wil je zelf een bijdrage leveren aan de website? Heb je content (afbeeldingen, teksten, enz)?

R

Stap 3: Ontwerp

Nu we weten wat we ongeveer willen, ga ik op zoek naar een passend ontwerp. Ik werk met thema’s als basis. Er is erg veel keuze in ontwerpen. Uit ervaring weet ik dat dit prettig werkt.

R

Stap 4: Ontwikkelen website

De inhoud is duidelijk en het ontwerp ook. Tijd om echt aan de slag ta gaan met jouw website. Tussentijds kan ik je de vorderingen laten zien en geef ik aan wat jij nog aan input moet geven.

R

Stap 5: Online die website

Uiteraard in overleg gaat de website online. De laatste puntjes nog op de ‘i’ en jouw nieuwe website is geboren.

R

Stap 6: Website onderhoud

Wil je zelf nieuwe berichten plaatsen of een afbeelding aanpassen? Dat kan natuurlijk. Ik leg het je allemaal uit. Liever dit laten doen? Okok dat ik ik voor je uitvoeren.

Webdesign voor jouw bedrijf

 • Mobielvriendelijk (responsive)
 • UGoogle vriendelijk
 • Wordpress
 • lIn jouw eigen huistijl
 • Eenvoudig zelf te beheren
 • bNieuwspagina of blog
 • Sliders en fotogalerij
 • iContactformulieren
 • Sociale media koppelingen
 • Webshop integratie
 • Lnog veel meer mogelijkheden

10+

jaar ervaring

50+

blije klanten

700+

geen zonlicht

Lekker visueel en gebruiksvriendelijk

Ik maak mijn websites met het WordPress CMS in combinatie met het Divi thema. Het grote voordeel hiervan is, dat het lekker visueel is en makkelijk te gebruiken. Hierdoor kun je zelf je website onderhouden. Even snel een andere foto plaatsen of een blog toevoegen. Een fluitje van een cent.

Mocht je dit willen uitbesteden, dan kan dat ook. Ik bied namelijk dit aan in de vorm van een Onderhoudsstrippenkaart. Je ‘koopt’ vooraf een aantal uren van mijn tijd. Hoe meer uren, hoe lager het tarief.

Door met mij in gesprek te gaan, kan ik je helpen om te bepalen wat voor jou werkt en wat niet.

Webdesign Harderwijk | Refreshed
5.0
Gebaseerd op 29 beoordelingen
powered by Google
Tabitha PoolenTabitha Poolen
10:57 09 May 23
Verschillende keren heb ik al samengewerkt met Jacco en elke keer naar volle tevredenheid. Jacco zet de klant altijd voorop en gebruikt de nieuwste online marketingtechnieken. Bij Jacco kun je terecht voor hoge online vindbaarheid!
Wilco van BeekWilco van Beek
16:59 11 Apr 23
Ik ben erg tevreden met de diensten die Jacco heeft geleverd. Vooral het persoonlijke contact vond erg goed.
Camping MarbackaCamping Marbacka
10:32 14 Jan 23
Ik ben ontzettend bij met Jacco van Refreshed. Hij heeft maar een half woord nodig en snapt dan wat ik wil! Hij heeft mijn website gebouwd inclusief de mogelijkheid om reserveringen te plaatsen via de site. Regelmatig moeten er pagina's worden toegevoegd of foto's gewijzigd en dit doet hij dan zo snel! Een aantal zaken heb ik bij hem neergelegd om dit zo goed mogelijk weer te geven en hij voelt goed aan waar je naar toe wil, wat voor uitstraling je dan zoekt. Ook fijn dat gewoon alles op afstand kan, de site is namelijk gebouwd in corona tijd en ook het onderhoud doe je dan automatisch zonder elkaar te ontmoeten. Dus ook al hebben we elkaar nooit gezien, hij voelt alles goed aan!
Het contact was snel gelegd en onze wensen voor de nieuwe website uitvoerig besproken. De eerste opzet was voor 99% perfect. De laatste puntjes op de i heeft ons een mooie en toegankelijke website opgeleverd. Onze ideeen heeft Jacco werkelijkheid gemaakt en met zijn input is de samenwerking een supermatch geworden.Absolute aanrader!
Noémi van DuijvenbodeNoémi van Duijvenbode
07:26 07 Nov 22
Ik kan Refreshed van harte aanbevelen! Jacco denk goed mee in het proces en de samenwerking verliep prettig. Ik ben zeer tevreden met het resultaat!
Oya CatalerOya Cataler
09:29 19 Sep 22
Wij hebben een fijne samenwerking met Jacco. Goede begeleiding, inzicht en ideeën.Altijd met het oog en een luisterend oor naar de klant. Over allerlei zaken heeft hij verstand om jou beter vindbaar te maken precies wat elke ondernemer nodig heeft. Absolute aanrader!
Marcel VonkMarcel Vonk
11:09 10 Aug 22
Dankzij Jacco zijn kunde en inzet hebben we een website die er weer een paar jaar tegen kan en gezien mag worden. Het traject van aanvang tot oplevering als positief ervaren, in communicatie en uitvoering.
Prettige samenwerking, snelle reactie als er een vraag is.Ben zeer tevreden over mijn website die door Refreshed ontworpen is en de functionaliteit is prima.
Marja StienstraMarja Stienstra
15:37 08 Jun 22
Ik ben erg blij met Jacco's hulp! Hij heeft mij geholpen met de laatste loodjes van mijn eigen Wordpress website, die voor mij letterlijk het zwaarst waren 😉 Jacco dacht goed mee en kwam met verbetervoorstellen. Ik ben erg blij met het eindresultaat! Daarnaast verliep de communicatie met Jacco snel en soepel en gaf hij me nog enkele nuttige tips, heel fijn! 😃
Derwin Van Den BergDerwin Van Den Berg
18:48 16 Feb 22
Zeer tevreden over het ontwerp, de opzet en het onderhoud van onze website. Goede service en communicatie. Jacco Bedankt.
Martijn MastMartijn Mast
13:00 30 Jan 22
Toen we startte met ons project Kinderen voor Duurzaamheid en een website wilde, kwamen we al snel uit bij Jacco van Refreshed.Hij hielp ons om zichtbaarder te worden en een podium te hebben om ons verhaal te vertellen.Refreshed is door de goede, prettige en betrokken ondersteuning één van de redenen dat onze plannen lukken!Naast een professionele meerwaarde is Jacco ook een prettig en mooi mens die ik ben gaan waarderen. Wellicht is een persoonlijke klik niet voor iedereen belangrijk in een zakelijke relatie maar voor mij persoonlijk doet dat er wel toe.Inhoudelijk hebben we een mooi product gekregen en Refreshed stelt ons in staat om zelf wijzigingen aan onze website aan te brengen waardoor we, als we snel willen schakelen, niet van anderen afhankelijk hoeven zijn.
Meta TimmerMeta Timmer
11:05 25 Jan 22
Ben super blij met website die gemaakt isDe service ook top . Zeker aanrader. Jacco bedankt
Arnoud KuiperArnoud Kuiper
19:09 17 Nov 21
Refreshed is een professioneel en persoonlijk bedrijf. Bij de ontwikkeling van onze webshop en website waren wij verrast door het meedenken en daarbij vertalen van onze ideeën in concrete content voor de website. Erg tevreden over het resultaat!Wil jij een strak ingerichte en op maat gemaakte website dan bij je bij Refreshed aan het juiste adres.
Wilma KoopmanWilma Koopman
09:25 16 Nov 21
Met Refreshed is het plezierig samenwerken. Mede door de praktische en flexibele werkwijze van Jacco is de website van mijn onderneming letterlijk opgefrist en helemaal eigentijds. Blij met het resultaat: een mooie, duidelijke website!
js_loader

Zullen we kennismaken?

En krijg vrijblijvend waardevol online marketing advies

Ik werk met Wordpress en mijn websites zijn:

R

Eenvoudig zelf te beheren

R

Uiteraard mobielvriendelijk

R

Prettig voor Google

R

Flexibel