Webdesign

Refreshed Webdesign

Websites maken voor de lokale ondernemer. Dat doe ik het liefst. Ik denk graag met je mee in het hele proces en adviseer ook hierin. Bij het maken van een website komt heel wat kijken. Je zult goed na moeten denken over je diensten. En hoe deze te laten zien aan jouw doelgroep. In een gratis kennismakingsgesprek bespreek ik graag de mogelijkgheden voor het maken van jouw website.
Wat kun je verwachten als je met met mij aan de slag gaat;

 

Stap 1: Kennismaking

Ik kom graag bij je langs om de sfeer te proeven. Vaak  is dit voor beide kanten fijn om te zien met wie je te maken hebt.

R

Stap 2: Inhoud

Wat wil je kwijt? Wie zijn je klanten? Wil je zelf een bijdrage leveren aan de website? Heb je content (afbeeldingen, teksten, enz)?

R

Stap 3: Ontwerp

Nu we weten wat we ongeveer willen, ga ik op zoek naar een passend ontwerp. Ik werk met thema’s als basis. Er is erg veel keuze in ontwerpen. Uit ervaring weet ik dat dit prettig werkt.

R

Stap 4: Ontwikkelen website

De inhoud is duidelijk en het ontwerp ook. Tijd om echt aan de slag ta gaan met jouw website. Tussentijds kan ik je de vorderingen laten zien en geef ik aan wat jij nog aan input moet geven.

R

Stap 5: Online die website

Uiteraard in overleg gaat de website online. De laatste puntjes nog op de ‘i’ en jouw nieuwe website is geboren.

R

Stap 6: Website onderhoud

Wil je zelf nieuwe berichten plaatsen of een afbeelding aanpassen? Dat kan natuurlijk. Ik leg het je allemaal uit. Liever dit laten doen? Okok dat ik ik voor je uitvoeren.

Webdesign voor jouw bedrijf

 • Mobielvriendelijk (responsive)
 • UGoogle vriendelijk
 • Wordpress
 • lIn jouw eigen huistijl
 • Eenvoudig zelf te beheren
 • bNieuwspagina of blog
 • Sliders en fotogalerij
 • iContactformulieren
 • Sociale media koppelingen
 • Webshop integratie
 • Lnog veel meer mogelijkheden

10+

jaar ervaring

50+

blije klanten

700+

geen zonlicht

Lekker visueel en gebruiksvriendelijk

Ik maak mijn websites met het WordPress CMS in combinatie met het Divi thema. Het grote voordeel hiervan is, dat het lekker visueel is en makkelijk te gebruiken. Hierdoor kun je zelf je website onderhouden. Even snel een andere foto plaatsen of een blog toevoegen. Een fluitje van een cent.

Mocht je dit willen uitbesteden, dan kan dat ook. Ik bied namelijk dit aan in de vorm van een Onderhoudsstrippenkaart. Je ‘koopt’ vooraf een aantal uren van mijn tijd. Hoe meer uren, hoe lager het tarief.

Door met mij in gesprek te gaan, kan ik je helpen om te bepalen wat voor jou werkt en wat niet.

Rindert van Dalen
Rindert van Dalen
Super goede upgrade ontvangen van mijn website, aan te bevelen!!!
nathalie wassens
nathalie wassens
Prettig mee samen gewerkt. Vriendelijk en toegankelijk.
Reinier Westerduin
Reinier Westerduin
Wist onze de ideeën uitstekend om te zetten in een ontwerp. Erg fijn om mee samen te werken. Snel en betrouwbaar.
Sander Teunissen
Sander Teunissen
Jacco heeft onze website naar volle tevredenheid opgezet. Naast de persoonlijke benadering is het ook makkelijk en snel schakelen met Jacco. Op basis van zijn advies en ervaring is de website echt geworden wat wij er van verwacht hadden. Zakelijk en toch met een persoonlijke touch. Wat Jacco belooft doet hij ook!
Marjolein Berthou
Marjolein Berthou
Een sympathieke, meedenkende websitebouwer die goed bereikbaar en altijd tot contact bereid is. Fijn om mee samen te werken!
Cynthia van den Berg
Cynthia van den Berg
Het is enorm fijn om met Jacco samen te werken. Hij heeft alleen eerder een site voor mij gemaakt, maar door groei was er een nieuwe frisse site nodig. Samen hebben we nieuwe frisse kleuren bedacht en is de site weer prachtig geworden!
Martijn Poort Topfit Fysiotherapie
Martijn Poort Topfit Fysiotherapie
Onlangs heeft Refreshed een prachtige en professionele website ontwikkeld voor ons gezondheidscentrum Salem in Ermelo. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
Gerrie Bos
Gerrie Bos
Er staat een dijk van een website waar ik niet anders dan complimenten voor krijg. "Je kunt wel zien dat daar een professional mee bezig is geweest." Precies de uitstraling die ik zocht. Bedankt Jacco voor je fijne en vlotte samenwerking. Van harte aanbevolen!
Salma Okhuijzen
Salma Okhuijzen
Jacco van Refreshed beveel ik zeker aan! Hij neemt de tijd, is duidelijk, en zijn werk WERKT. Heel fijn!
Timon van der Vlies
Timon van der Vlies
Top, vriendelijk, met aandacht en professioneel geholpen door Jacco! Veel positieve reactie gehad op mijn website! Echte aanrader dus. Mvrgr. T.

Zullen we kennismaken?

En krijg vrijblijvend waardevol online marketing advies

Ik werk met Wordpress en mijn websites zijn:

R

Eenvoudig zelf te beheren

R

Uiteraard mobielvriendelijk

R

Prettig voor Google

R

Flexibel