Webdesign Harderwijk

Op zoek naar een webdesigner in Harderwijk?

Je website laten maken door een webdesigner uit Harderwijk. Fijn een partij in jouw buurt. Wil jij een websitebouwer uit de buurt van Harderwijk, Ermelo, Nunspeet op Putten? Dan hoef je niet verder te zoeken.

Wij hebben al veel verschillende websites gemaakt voor bedrijven uit Harderwijk en omstreken. Webdesign Harderwijk staat voor ‘gewoon goede websites’ voor de lokale ondernemers. Ik maak websites voor o.a. schilders, installateurs, coaches, schoonmaakbedrijven, financieel adviseurs, lokale webshops en ga zo maar door.

 

Waarom kiezen voor Refreshed Webdesign Harderwijk?

Refreshed Webdesign is laagdrempelig, persoonlijk en denk graag mee in het gehele online proces. Wat wil je met jouw website? Hoe zit het met sociale media en adverteren.
We hebben alles in huis om tot een fantastisch resultaat te komen. Grafisch vormgever, SEO-tekstschrijvers en een Videograaf. Dus…

Wij hebben al veel verschillende websites gemaakt voor bedrijven uit Harderwijk en omstreken.

 

Een aantal lokale voorbeelden

webdesign harderwijk lokale website

Websiteontwikkeling voor een lokale stichting die zich bezig houdt met leerlingen die wat extra hulp nodig hebben.

webdesign harderwijk internationale website

Website voor een internationaal bedrijf met diverse martieme diensten en producten.

webdesign en logoontwikkeling harderwijk

Website en Logo ontwikkeling voor een aanbieder van Houseboats uit Harderwijk

Logo ontwikkeling voor een prachtige rustige camping uit de regio.

Salemzorg webdesign harderwijk

Eenvoudige website voor de Salem Zorggroep. Ook webhosting.

Logo ontwikkeling en webdesign voor hét huidinstituut uit Hierden.

Hoe gaat Refreshed Webdesign Harderwijk te werk?

1. Kennismaking

Tijdens een kennismakingsgesprek wil ik meer te weten komen over jou en jouw bedrijf. Samen bespreken we je verwachtingen en zal ik zeker ook mijn ideeën met je delen.

 

2. Aanleveren content

Zodra wij de afgesproken content hebben ontvangen (denk hierbij aan afbeeldingen, teksten en meer), gaan wij aan de slag met jouw nieuwe website. Wil je liever dat de webteksten voor je geschreven worden? Dat kan natuurlijk ook. En ook voor fotomateriaal kunnen we ontzorgen.

 

3. Vormgeving

We gaan samen bekijken welk thema passend is aansluitend op jouw wensen. Hiermee ga ik aan de slag om jouw website helemaal top te maken. Tussentijds kun je de vorderingen zien die we maken. 

 

4. Website online

Na jouw akkoord gaat de website online! En natuurlijk de puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’. Dit kan op jouw eigen hosting, maar ook op die van onszelf.

 

5. Website onderhoud

Mocht je geen zin hebben of geen tijd hebben om jouw website inhoudelijk up-to-date te houden? Dan kun je gebruik maken van mijn Website Onderhoud Strippenkaarten. Hiermee ‘koop’ je vooraf wat uurtjes Refreshed in. Ik kan berichten voor je plaatsen, extra pagina’s aanmaken of je webshop vullen. Etc.

Wel zo gemakkelijk.

Dit doe ik ook als ik een website maak.

– Aanmelden Google Search Console
– Google Mijn Bedrijf inrichten en optimaliseren
– SEO voorbereiden
– Aanmelden Google Analytics en installeren op website
– Beveiligingsplugin installeren en instellen

 

Veel gestelde vragen

K
L

Kan ik mijn bestaande website laten herontwerpen?

Ja, dat kan. We ontwerpen met regelmaat nieuwe ontwerpen van bestaande websites, waarbij ze de nieuwste design trends en technologieën toepassen om je website een frisse en moderne uitstraling te geven.

K
L

Waarom zou ik kiezen voor een webdesigner uit Harderwijk?

Kiezen voor een lokale webdesigner uit Harderwijk biedt verschillende voordelen, waaronder persoonlijk contact, lokale marktkennis en de mogelijkheid om gemakkelijk te overleggen en samen te werken aan je project.

K
L

Kan mijn website geoptimaliseerd worden voor zoekmachines?

Ja, we houden hier zeker rekening mee. We kunnen jouw website optimaliseren voor zoekmachines (SEO) door het gebruik van relevante trefwoorden. Wil je weten waar kansen liggen voor jouw bedrijf? Plan dan een afspraak in.

K
L

Wat kost webdesign in Harderwijk?

De kosten voor webdesign in Harderwijk kunnen variëren afhankelijk van de complexiteit van de website, het aantal pagina's, de functionaliteit en de ervaring van de webdesigner. Het is aan te raden om offertes aan te vragen voor een nauwkeurige schatting.

K
L

Hoe lang duurt het om een website te ontwerpen in Harderwijk?

De tijd die nodig is om een website in Harderwijk te ontwerpen hangt af van de omvang van het project, de complexiteit van het design en de workload van de webdesigner. Gemiddeld kan het ontwerpen van een kleine tot middelgrote website enkele weken tot een paar maanden duren.

K
L

Hoe onderhoud ik mijn website na de oplevering?

Wij werken met strippenkaarten, hierbij koop je vooraf een aaantal uren Refreshed in. We zorgen dan voor regelmatige updates, beveiligingscontroles en andere essentiële onderhoudswerkzaamheden om je website optimaal te laten presteren.

K
L

Wat doet een webdesigner?

Een webdesigner creëerd en ontwerpt websites. Dit omvat alles van de lay-out en structuur tot de gebruikerservaring en optimalisatie voor zoekmachines.

Zullen we kennismaken?

En ontvang mijn kijk op jouw website

Ik werk met WordPress en Refreshed Webdesign Harderwijk websites zijn:

R

Eenvoudig zelf te beheren

R

Uiteraard mobielvriendelijk

R

Prettig voor Google

R

Flexibel

12 + 3 =