SEO Harderwijk

SEO Harderwijk

Wil jij meer bezoekers op je website, meer verkopen doen of meer ingevulde formulieren? Lees dan wat je moet doen om te gaan groeien met SEO binnen Harderwijk.

SEO staat voor Search Engine Optimization. Een mond vol. De Nederlandse betekenis is zoekmachineoptimalisatie. Het optimaliseren voor een zoekmachine, best gek toch? Vind ik ook! Daarom optimaliseer ik websites niet voor zoekmachines, maar voor gebruikers, zoals jij en ik, want dat is toch waar het om gaat? 

Allereerst maar even uitleggen wat SEO is, want dat zal ongetwijfeld niet bij iedereen bekend zijn. SEO is het optimaliseren van je website, zodat je organisch beter gevonden gaat worden. Zodra je iets zoekt op Google, krijg je tegenwoordig veelal advertenties te zien (SEA). Deze zijn te herkennen aan het woordje ‘Advertentie’ voor, of achter het zoekresultaat. 

Daaronder zie je resultaten die vallen onder SEO. De website die het beste aansluit bij jouw zoekopdracht. zal bovenaan de zoekresultaten staan. Daar zorgt het algoritme van Google voor.

Hoe werkt dat dan?

SEO bestaat simpelweg uit drie pijlers. Drie zaken waar je website aan moet voldoen om te gaan groeien qua organisch verkeer. Dit zijn: 1: Content. 2: Techniek. 3: Autoriteit. 

Content: Alle soorten en vormen van content op je website. Denk hierbij aan teksten, titels, afbeeldingen, video’s et cetera.

Techniek: Kunnen zoekmachines en gebruikers vlekkeloos op je website navigeren? Hoe snel is de website? Hoe snel kun je een product bestellen? Waar kan ik informatie over het bedrijf vinden? 

Autoriteit: Hoe populair is je website? Hoe krachtig is je domeinnaam? Hoeveel backlinks van andere websites, verkrijgt jouw website?

Dit zijn in het kort de drie zaken waar je op moet letten als je met SEO aan de slag gaat. En dit is vrij simpel uitgelegd, want er komt natuurlijk veel meer bij kijken en daar assisteren wij je graag bij!

lokale seo harderwijk

SEO vanuit Harderwijk

Wij bieden laagdrempelige hulp aan met jouw website! Wil jij meer organisch verkeer, meer ingevulde formulieren of meer mensen in jouw showroom? Dan zijn wij een match! Wij komen graag langs om meer te vertellen over SEO in Harderwijk.

Wist je trouwens dat SEO maar 1 onderdeel is van online marketing? Denk ook eens aan Lokale SEOSEA of Social Media Advertising!

10+

jaar ervaring

50+

blije klanten

700+

geen zonlicht

Werkwijze SEO Harderwijk

Stap 1: Kennismaking

Wel zo makkelijk. Eerst van elkaar weten wie we zijn, wat we doen en waar we goed in zijn. Digitaal of fysiek, alles is mogelijk.

R

Stap 2: Wensen in kaart brengen

Wij kunnen van alles adviseren, maar het gaat pas leven als daadwerkelijk de juiste targets behaald worden. Wij gaan eerst samen in gesprek om erachter te komen wat je wilt. Meer sessies, meer naamsbekendheid, meer omzet? Pas dan, maken wij een plan!

R

Stap 3: Analyse & Kansen

Aan de hand van jouw wensen, gaan wij kijken wat er nodig is. Hiervoor zijn drie zaken van belang.
1: Wat is de huidige status?
2: Waar willen we heen?
3: Wat hebben wij daarvoor nodig?

Dit doen wij door diverse analyses uit te voeren, op gebied van techniek, content, autoriteit en zoekwoorden. Waar liggen kansen, hoe pakken wij die kansen en wat hebben wij nodig om zelf resultaten te verkrijgen?

R

Stap 4: Aan de slag!

Wij spreken heldere afspraken af. Wat verwacht je van ons? Wat verwachten wij van jou? Wat hebben we nodig om mooie resultaten te laten zien? Lets go!

Zullen we kennismaken?

En krijg vrijblijvend waardevol online marketing advies

Ik werk met Wordpress en mijn websites zijn:

R

Eenvoudig zelf te beheren

R

Uiteraard mobielvriendelijk

R

Prettig voor Google

R

Flexibel