1

Even kennismaken?

Ja…..je leest het goed….een webdesignbureau uit Hierden. ?  Nu al een aantal jaar in Hierden gevestigd, inpandig in de stoffeerderij van Martin Doornhof. (VanMartin Stoffering)

Hoe het allemaal begon….

Lang, lang geleden toen het gras nog groen was wat en de bomen van hout.
Het was denk ik 2013 en ik werkte al een jaar of 10 bij VanMartin Stoffering, toen het een beetje begon te kriebelen om eens wat anders te gaan doen.

Ik (Jacco) heb altijd als kind zijnde al iets gehad met computers enzo..  Nu , 30 jaar later, was het tijd om hier een studie in te gaan volgen. Ik ben een Online Marketing studie gaan doen en hobbymatig mij bezig gaan houden met Websites en Online Marketing.

Dit bleef niet onopgemerkt. Want een klein website bedrijfje uit Harderwijk benaderde mij om het een en ander voor hun te gaan doen. Refreshed heette dat bedrijfje, op een mooie locatie aan de Friesegracht in Harderwijk.

Taken waarnemen

De toenmalige eigenaar moest zijn studie nog afmaken en vroeg mij om zijn taken waar te nemen. Dit heb ik aangepakt en daar heb ik ruim 2 jaar een aantal dagen mogen ‘waarnemen’. Samen met Peter (de andere helft van Refreshed), heb ik een leuke en ook vooral leerzame tijd gehad, waarbij we werkten aan diverse verschillende websites.

We stoppen ermee

Nadat die ene eigenaar zijn studie had afgerond, kwam hij met de mededeling, waarvan Peter en ik wel een beetje van stonden te kijken.
‘We stoppen ermee, met Refreshed, in ieder geval ik’
Dit vond ik toen echt jammer en samen met Peter en in goed overleg met Martin Doornhof hebben we besloten om door te gaan met Refreshed.

Nieuwe start

En dus een aantal jaar geleden, is Refreshed 2.0 ontstaan. Een klein webdesign bureau die websites maakt voor de wat kleinere ondernemer uit de buurt van Hierden en Harderwijk. Opererend vanuit het pittoreske Hierden.

Mocht ook meer willen weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Kopje koffie of thee?