Sociale media

Facebook, Instagram of Linkedin?

Ben jij actief op de sociale media? Het is niet meer weg te denken uit het huidige bedrijfsleven. Elk bedrijf wil goed voor de dag komen op bijvoorbeeld Facebook of Instagram. Maar dit kost tijd, energie en soms wel wat moeite.

Ik help je graag op weg om jouw sociale media kanalen in te richten en te onderhouden. Samen gaan we om de tafel op te bepalen welke berichten je kan plaatsen. Hoe vaak plaats je een bericht. Welke afmetingen zijn optimaal. Welke tools kun je gebruiken? En alles in jouw eigen huisstijl.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

 

Een aantal voorbeelden

Voor AB Dienstverlening de plaatjes voor Facebook en Linkedin. De tekst wordt gemaild. We maken het lekker scanbaar en plaatsen het op zijn kanalen.

Financial Health ontzorgen wij volledig. Samen met een social expert verzinnen wij alle content. Maken wij de visuals en plaatsen wij alles. Uiteraard in overleg. 

Van den Berg Technolgie timmert lekker aan de weg. Ook hiervoor ligt het hele proces in onze handen. Facebook, Instagram en Linkedin.

De Kleine Spaak heeft Facebook, Instagram en een Youtubekanaal waar we geregeld nieuwe berichten en video’s op plaatsen.

Ook mogen we onszelf niet vergeten. Regelmatig zijn we te zien op Facebook, Instagram en Linkedin.

Voor Beelen hebben we al een aantal keer een actie mogen uitvoeren. Dit doen we ook door betaald te adverteren op Facebook en Instagram.

Zullen we kennismaken?

En krijg vrijblijvend waardevol online marketing advies

Ik werk met Wordpress en mijn websites zijn:

R

Eenvoudig zelf te beheren

R

Uiteraard mobielvriendelijk

R

Prettig voor Google

R

Flexibel