Social Media Adverteren

Social Media Adverteren

Wil jij meer bezoekers op je website, meer verkopen doen of meer ingevulde formulieren? Lees dan wat je moet doen om te gaan groeien met Social Media Advertising binnen Harderwijk.

SMA staat voor Social Media Advertisement. Best een moeilijk woord. In het Nederlands; Social media adverteren. Het adverteren op bijvoorbeeld Facebook, Instagram, Pinterest of andere sociale media kanalen. Deze manier van adverteren is perfect voor het lokale bedrijf. Je kunt namelijk gepersonaliseerd en op een kleine regio bereik verkrijgen. Zo scheelt het in kosten, maar levert het je wel relevante klanten op!

Allereerst maar even uitleggen wat Social Media Adverteren is. Je ziet ze geregeld in jouw tijdlijn op Insta en Facebook; advertenties. Dat is in grote lijnen wat Social Media Advertising is. Het laten zien van advertenties aan social media gebruikers in een bepaalde doelgroep of locatie.

Allereerst maar even uitleggen wat Social Media Adverteren is. Je ziet ze geregeld in jouw tijdlijn op Insta en Facebook; advertenties. Dat is in grote lijnen wat Social Media Advertising is. Het laten zien van advertenties aan social media gebruikers in een bepaalde doelgroep of locatie.

Voorbeeld: Je hebt net Website A bezocht. Even later kijk je op Instagram en zie je een advertentie van Website A voorbijkomen. Toevallig….? Nee, natuurlijk niet. Dit is iets wat je kan bereiken met adverteren op sociale media. Dit is slechts één van de vele mogelijkheden die SMA biedt.

Social Media Advertising is niet meer weg te denken in het beeld tegenwoordig. Open Facebook, Instagram of Pinterest maar en je ziet advertenties. Waarom? Omdat het goed werkt. Het is relatief goedkoop om via deze kanalen te adverteren. Je kunt persoonlijk, lokaal en op bepaalde momenten je bedrijf tonen.

Hoe werkt dat dan?

Het opbouwen van SMA-campagnes is in de basis redelijk eenvoudig. Je geeft aan in welke doelgroep je jouw advertentie wilt tonen, je geeft aan hoeveel budget je wilt uitgeven en dan doet het zijn werk. Echter zijn er ontzettend veel factoren van belang, om tot goede advertenties te komen. Denk aan: Welke teksten gebruik je? Welke USP’s zet je in je advertenties? Welke beelden ga je gebruiken? Welke locatie-range gebruik je? Welke strategie voor het vertonen van advertenties gebruik je?
Ontzettend veel mogelijkheden, waarbij het vaak verkeerd gaat, als jij niet het juiste invult. En daar zijn wij voor!

social media adverteren harderwijk

Social Media Adverteren vanuit Harderwijk

Wij bieden laagdrempelige hulp aan met jouw social media en website! Wil jij meer ingevulde formulieren of meer mensen in jouw showroom? Dan zijn wij een match! Wij komen graag langs om meer te vertellen over SMA in Harderwijk.

Wist je trouwens dat Social Media Advertising maar 1 onderdeel is van online marketing? Denk ook eens aan Lokale SEO, SEO of  SEA!

10+

jaar ervaring

50+

blije klanten

700+

geen zonlicht

Werkwijze SMA Harderwijk

Stap 1: Kennismaking

Wel zo makkelijk. Eerst van elkaar weten wie we zijn, wat we doen en waar we goed in zijn. Digitaal of fysiek, alles is mogelijk.

R

Stap 2: Wensen in kaart brengen

Wij kunnen vanalles adviseren, maar het gaat pas leven als daadwerkelijk de juiste targets behaald worden. Wij gaan eerst samen in gesprek om erachter te komen wat je wilt. Meer sessies, meer naamsbekendheid, meer omzet? Pas dan, maken wij een plan!

R

Stap 3: Analyse & Kansen

Aan de hand van jouw wensen, gaan wij kijken wat er nodig is. Hiervoor zijn drie zaken van belang.
1: Wat is de huidige status?
2: Waar willen we heen?
3: Wat hebben wij daarvoor nodig?

Dit doen wij door diverse analyses uit te voeren, op gebied van concurrentie, regio en formats. Waar liggen kansen, hoe pakken wij die kansen en wat hebben wij nodig om zelf resultaten te verkrijgen?

R

Stap 4: Aan de slag!

Wij spreken heldere afspraken af. Wat verwacht je van ons? Wat verwachten wij van jou? Wat hebben we nodig om mooie resultaten te laten zien? Lets go!

Zullen we kennismaken?

En krijg vrijblijvend waardevol online marketing advies

Ik werk met Wordpress en mijn websites zijn:

R

Eenvoudig zelf te beheren

R

Uiteraard mobielvriendelijk

R

Prettig voor Google

R

Flexibel