SEA Harderwijk

SEA Harderwijk

Vanuit Harderwijk help ik ondernemers met het opzetten van een Google Ads account. Hierdoor kan jij betaalde advertenties laten zien, binnen het platform van Google. Advertenties waarmee jij meer verkeer, meer ingevulde formulieren, meer showroombezoek of meer verkochte producten kan krijgen. Hoe dat werkt? Daar gaan wij nu wat meer over vertellen! 

Als je een zoekopdracht intypt bij Google, zie je vrijwel altijd een X-aantal producten en een paar zoekresultaten met daarvoor het woordje ‘Advertentie’. Dit zijn twee perfecte voorbeelden van SEA. Search Engine Advertising. Maar er is meer. Ook advertenties op bijvoorbeeld het AD.nl en video-advertenties binnen YouTube zijn perfecte voorbeelden van SEA.

Hoe werkt dat dan?

Het opbouwen van SEA-campagnes is in de basis redelijk simpel. Je voert in op welke zoektermen je gevonden wilt worden, je geeft aan hoeveel budget is uit wilt geven en Google doet zijn werk. Echter zijn er ontzettend veel factoren van belang, om tot goede advertenties te komen. Denk aan: Welke zoektermen gebruik je? Welke USP’s zet je in je advertenties? Welke beelden ga je gebruiken? Welke locatie-range gebruik je? Welke strategie voor het vertonen van advertenties gebruik je? 

Ontzettend veel mogelijkheden, waarbij het vaak verkeerd gaat, als jij niet het juiste invult. En daar zijn wij voor!

google ads harderwijk

SEA vanuit Harderwijk

Wij gaan samen in gesprek om te kijken welke strategie het best bij jouw bedrijf past. Moeten er alleen tekstuele advertenties ingezet worden? Beeldadvertenties? Video’s? Alles is mogelijk! Vanuit dit gesprek gaan wij kijken welke doelen bereikt moeten worden. Want het belangrijkste is om werkzaamheden te verrichten, die van positief belang zijn op het eindresultaat: meer omzet, meer bezoekers, of meer verkochte producten.

Wist je trouwens dat SEA maar 1 onderdeel is van online marketing? Denk ook eens aan Lokale SEO, SEO of Social Media Advertising!

10+

jaar ervaring

50+

blije klanten

700+

geen zonlicht

Werkwijze SEA Harderwijk

Stap 1: Kennismaking

Wel zo makkelijk. Eerst van elkaar weten wie we zijn, wat we doen en waar we goed in zijn. Digitaal of fysiek, alles is mogelijk.

R

Stap 2: Wensen in kaart brengen

Wij kunnen van alles adviseren, maar het gaat pas leven als daadwerkelijk de juiste targets behaald worden. Wij gaan eerst samen in gesprek om erachter te komen wat je wilt. Meer sessies, meer naamsbekendheid, meer omzet? Pas dan, maken wij een plan!

R

Stap 3: Analyse & Kansen

Aan de hand van jouw wensen, gaan wij kijken wat er nodig is. Hiervoor zijn drie zaken van belang.
1: Wat is de huidige status?
2: Waar willen we heen?
3: Wat hebben wij daarvoor nodig?

Dit doen wij door diverse analyses uit te voeren, op gebied van techniek, content, autoriteit en zoekwoorden. Waar liggen kansen, hoe pakken wij die kansen en wat hebben wij nodig om zelf resultaten te verkrijgen?

R

Stap 4: Aan de slag!

Wij spreken heldere afspraken af. Wat verwacht je van ons? Wat verwachten wij van jou? Wat hebben we nodig om mooie resultaten te laten zien? Lets go!

Zullen we kennismaken?

En krijg vrijblijvend waardevol online marketing advies

Ik werk met Wordpress en mijn websites zijn:

R

Eenvoudig zelf te beheren

R

Uiteraard mobielvriendelijk

R

Prettig voor Google

R

Flexibel