Beter lokaal vinbaar

Lokaal beter vindbaar door Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf zorgt ervoor dat klanten jouw bedrijf je beter vinden op Google Zoeken en Maps. Ik optimaliseer Google Mijn Bedrijf voor jouw bedrijf om de vindbaarheid in je eigen regio te verbeteren. Ik zorg ervoor dat jouw bedrijfvermelding up-to-date is, maar ook dat de zichtbaarheid van je bedrijf in Google vergroot. Jij hebt er geen omkijken naar: ik regel alles voor je.

 

Wat zijn de voordelen van Google Mijn Bedrijf?

  • NMeer gratis websitebezoekers
  • NJouw klanten vinden jouw bedrijf makkelijker
  • NJouw bedrijf beter lokaal vindbaar

Hoe gaat Refreshed Webdesign te werk?

1. Kennismaking

Tijdens een kennismakingsgesprek wil ik meer te weten komen over jou en jouw bedrijf. Samen bespreken we je verwachtingen en zal ik zeker ook mijn ideeën met je delen.

 

2. Aanleveren content

Zodra wij de afgesproken content hebben ontvangen (denk hierbij aan afbeeldingen, teksten en meer), gaan wij aan de slag met jouw nieuwe website.

 

3. Vormgeving

We gaan samen bekijken welk thema passend is aansluitend op jouw wensen. Hiermee ga ik aan de slag om jouw website helemaal top te maken. 

 

4. Website online

Na jouw akkoord gaat de website online! En natuurlijk de puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’.

 

5. Website onderhoud

Mocht je geen zin hebben of geen tijd hebben om jouw website inhoudelijk up-to-date te houden? Dan kun je gebruik maken van mijn Website Onderhoud Strippenkaarten. Hiermee ‘koop’ je vooraf wat uurtjes Refreshed in. Ik kan berichten voor je plaatsen, extra pagina’s aanmaken of je webshop vullen. Etc.

Wel zo gemakkelijk.

Dit doe ik ook als ik een website maak.

Zullen we een bakkie doen?

En laat je vrijblijvend adviseren

Ik werk met WordPress en mijn websites zijn:

R

Eenvoudig zelf te beheren

R

Uiteraard mobielvriendelijk

R

Prettig voor Google

R

Flexibel

4 + 2 =