1

Even kennismaken?

Voor AB Dienstverlening uit Harderwijk hebben wij een geheel nieuwe website mogen ontwikkelen.
Ze wilden de diensten duidelijker en overzichtelijker in beeld, waarbij het aanvragen van een offerte ook simpel en op elke pagina kan gebeuren.

Samen met een tekstschrijver hebben we een zoekwoordenonderzoek gedaan. En met deze informatie hebben we een navigatiestructuur gemaakt. En hierop zijn we verder op gaan ontwikkelen.

Wij hebben vervolgens een visueel ontwerp gemaakt en deze voorgelegd bij de klant. Zij kunnen dan aangeven wat ze er mooi aan vinden. Of wat ze niet zo mooi vinden. Er is in ieder geval genoeg ruimte om voor eigen inbreng.  Na eventuele aanpassingen gaan wij het ontwerp omzetten in een echte webpagina.

Dit wordt ook wel het bouwen van de website genoemd. Omdat wijzelf kunnen programmeren kunnen we het ontwerp 1-op-1 namaken. En bij het bouwen van de website houden we er zoveel mogelijk rekening mee dat de klant niet kan programmeren ?. Oftewel; we maken het voor de klant gebruiksvriendelijk als ze bijvoorbeeld een tekst of een foto willen aanpassen.

AB Dienstverlening & Specalistische reiniging is uw allround dienstverlener op het gebied van specialistische schoonmaak.

Met ruim 30 jaar ervaring en een waanzinnig snelle service is AB Dienstverlening dé reinigingsspecialist voor vele gerenommeerde bedrijven door heel Nederland.

 

Wil je ook eens weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Jouw website aanpassen of gewoon eens een frisse blik op jouw online mogelijkheden?

Bakkie doen?

Ga naar onze Chatbot