1

Even kennismaken?

Soms zit ik weleens even te Googlen op bedrijven uit de buurt. En oi, oi, oi……soms lijkt het alsof ik terug in de tijd ben gegaan. Want sommige websites zijn (nog) steeds niet mobielvriendelijk, zijn qua design echt wel achterhaald en ook nog eens super gebruiksonvriendelijk. Misschien heb je dat zelf aan wel eens in jouw business. Dat je handen beginnen te jeuken om er iets aan te gaan doen.

Kijk. Niet ieder bedrijf heeft een superspiffy website nodig. Maar is wel een grens (vind ik). ik zou dan nog eerder de hele website weghalen dan een website online laten staan die gewoon echt niet meer kan.

Wat denk je dat jouw klanten van jouw website vinden?

Want, weet je wat het geval is. Jouw klanten gaan toch even Googlen. Zoeken jouw bedrijf op. Klikken even door naar de website…….en dan zien ze jouw website. En reken er maar op dat jouw potentiële klanten waarde hieraan hechten. Zelfs bij gerenommeerde bedrijven kom ik dit tegen. Dat het er online niet zo goed uit ziet. Dat de verwachting niet overeenkomt met de werkelijkheid. #jeukkrijgikdan

Ik vind het dan echt zonde dat vaak een mooi bedrijf hier totaal geen waarde hecht of energie hierin steekt. Waarom heb je dan een website? Omdat je er eentje moet hebben? Bezoekers gaan niet voor niks jouw bedrijf opzoeken. Dit doen vooral om deze reden. En dat is een hele belangrijke.

Weet je wat ze eigenlijk willen als ze jouw website bezoeken?
Bevestiging.

Ze willen zeker weten dat als ze met jou zaken gaan doen, dat JIJ de beste keus bent voor het probleem dat ze hebben. Dat het goed komt. Dat jij de man of vrouw bent voor deze opdracht.
Dus daarom is o zo belangrijk dat die eerste indruk goed is. Als dat niet zo is…….gaan ze verder Googlen. Weg klant.  Ja, zo gaat dat tegenwoordig.

Het is niet anders. Maar het kan wel anders.
Want het positieve van dit alles is dat er dus nog winst te behalen is op dit vlak.

Dus mijn vraag aan jou is:
Wat denk je dat jouw klanten van jouw website vinden? Komt dit ook overeen met jouw bedrijf, kwaliteit en werkwijze?

Mocht je ‘iets’ anders willen met jouw website of heb je hier een vraag over. (geheel vrijblijvend)

Koffie?

Of thee?